| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím z pracovního procesu a přeji hlavně hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce. A troška financí navíc asi nenaštve nikoho. ~;((

U nás proběhly svátky klidně a v pohodě, na Štědrý den a Boží hod jsme měli doma tchyni, na Boží hod si ji při návštěvě a příjemném popovídání vyzvedla švagrová s rodinou a my navštívili moje rodiče. A pak jsme vyrazili na slovenské hory slavit příchod nového roku s partou přátel. To už ovšem pouze s Irčou, kluci slavili u nás doma. Prý tu bylo mooooooc lidí, ale dům přežil.~;) Jen nemůžeme najít ovladač od televize. ~y~

Vánoce atd se myslím vydařily, Irča je vylyžovaná do aleluja, těsně před Vánocemi jsme měli "šlusku" v tanečních pro dospělé (super), další den jsem vzala Irču na koncert Nohavici pro děti, prostě jsem si začala užívat už před svátky. Ale teď se nějak nemůžu donutit začít něco dělat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.