Radila bych zajít do nějakého obchodu a vše si osahat a nechat vysvětlit. Já látkuju 3 měsíce a za tu dobu už jsem stihla výbavu vyměnit. Zvolila jsem tuto taktiku: na novorozeně zavazovací plínky, do nich vícevrstevné nebo klasické čtvercovky a na to natahovací vlňáčky. A pak jsem nakoupila různé druhy kalhotkových plen - po jedné a zkoušela, co nám nejvíc sedne. Teď už jsem se zavazovacích plen zbavila a používám už jenom kalhotkové. Nejraději mám značky - Haipa Daipa, Baby Lucy a Baby Beehinds. U těch už asi zůstanu, jen budu dokupovat větší velikosti. Plenky All in one mám tři a bohatě to stačí k doktorce, na návštěvu apod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.