| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja bych reagovala stejne, Mozna bych se ozbrojila vetou: A budete to resit vy, nebo rovnou COI ? Ale zalezelo by na tonu a pristupu, jinak bych s COI nevystartovala.
Stalo se mi neco podobneho, ale mohla jsem si za to sama. Libil se mi jeden podsity svetr a nemohla se rozhodnout, zda koupit, nebo ne..nakonec jsem si ho vzala s tim, ze uz v aute jsem mela pocit, ze jsem neudelala dobre. V tom me utvrdil i manzel doma, ktery rikal neco o pinguinovi ve fraku:-)) Svetr za 5000 jsem sla vratit a nebyl problem...
V tvym pripade jsi ale sla do spec. obchodu, kde sis nechavala poradit, pac veci sama nerozumis. Blby je jim to dokazat.... mozna sis mela nechat zavolat pani, co ti pristroj prodavala.... treba by si vzpomela..
Udelalas dobre.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.