| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No čaute baby, tak tu to žije a ja že je tu už úplne mŕtvo ~y~. Ja teda nie som na FB, tak som smútila, že som už mimo vás.

Strašne veľká GRATULÁCIA Bobíkovi a Majke, veľmi sa s vami teším a prajem, čo najmenej problémov počas tehu a aj ďalej. Majka, vy kde ste mali problém, inak je to sila tieto zázraky, že?

No my sa máme asi tak, že už si prajem, aby bolo po pôrode. Ale ešte aspoň týždeň treba vydržať. Zajtra končím 35 tt. Síce bruško nemám veľké, ani som moc nepribrala, necelých 10 kíl, ale s dvoma deťmi a zimou je to tehotenstvo veľmi náročné. Do toho riadne žilyská kŕčové, štedrý večer dopadol tak, že večer som už nemohla ani chodiť, noha bolela, bolesti sa stupňovali, ani zaspať, žiadna úľavovová poloha, pomaly som sa cítila ako pri pôrode, len kontrakcie boli v nohe, našťastie to už potom prešlo.
Dr. sa kázal šetriť, že je to tam prekrvené, ale zatiaľ som sa neotvárala, aj keď by som bola rada, keby som sa už pomaly začala, lebo mne to išlo pri 2 pôrodoch veľmi pomaly. O týždeň mám poradňu, tak uvidíme. Bruško tvrdne často, ale to ja pri Viktorke a nič z toho, takže to neriešim. Keď pôjdem na monitor tak sa popýtam, či už robia epidurál v Žiline, lebo pri Viktorke už vôbec nerobili a pred tým iba cez deň, lebo už si nechcem zopakovať tie muky. Najradšej by som bola, keby že prídem do pôrodnice iba s malými bolesťami a dr. povie rodíme, už vidím hlavičku ... ~b~~b~~b~... no ale to mne nehrozí ~d~.

Vianoce prebehli celkom dobre, deti sa tešili z darčekov, muž frflal, načo toho toľko...~o~, ale pohoda.

Do nového roka prajem všetkým vám len to dobré, aby ste tehotenstvá úspešne dotiahli do konca a držali krásne zdravé detičky v náručí, aby sme to potom s tými našimi zlatíčkami v pohode bez stresov zvládali a mali stále úsmev na tvári a hlavne snažilkám veľlmi, veľmi prajem to vytúžené tehu. Babky držte sa a držte mi palce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.