Naše prvňačka dostává od nástupu do školy taky kapesné - 10 Kč za týden. Dočetla jsem se na internetu - speciálně zaměřený článek na Financích na kapesné a děti. Radili tam, že je dobré, aby se děti naučily hospodařit s penězi. Výše kapesného doporučili rozdělit po týdnech (těm mladším) a vynásobit ročníkem. V 1.tířtě tedy 1x10,- ve 2.třídě 2x10....... Chtěla bych podle toho výhledově jet dál.
Hodinky - původně jsem myslela, že je dcera dostane k Vánocům. Chtěla jsem kvalitní, dražší. Ale nakonec dostala mraky jiných dárků, tak hodinky se mi už kupovat nechtělo. Pořídíme je v dubnu k narozeninám a určitě už nechci drahé. Chci kvalitní - tak určitě z obchodu, ne z tržnice. Viděla jsem v klenotnictví krásné za cca 300,- což mi přijde jako dobré řešení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.