No já nevím, jednou jsem se nechala dlouhodobým ukecáváním přemluvit na roztomilé koťátko. Vydržela jsem to týden a byla ráda, že známý zrovna o to naše (kvůli barvám) strašně stál a tedy jsem se ho zbavila. Nikdy více. Pořád viselo na záclonách, trhalo potah sedačky, denně blinkalo po kobercích. Prý si čistí žaludek od slízaných chlupů. S morčátkama jen samé příjemné zkušenosti. Samec trochu smrdí, ale není to zase nijak pronikavé. samička příjemně voní králíčkem. Za mě hlasuju pro morče, příp. osmáka nebo pískomila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.