Nejsme si příliš jista, co vlastně chcete svým příspěvkem říct. POdle mého názoru má každý právo učinit jakékoli rozhodnutí a má se rozhodovat především podle toho na co se cítí a na co psychicky má. Já jsem se prostě rozhodla, jak jsem se rozhodla. Prostě jsem chtěla vědět, jak to s mým dítětem zdravotně je a proto jsem podstoupila veškěrá možná vyšetření, i když tam je určité riziko. Pokud bych se měla u všeho rozhodovat na základě všmožných rizik, tak bych se snad ani pro těhotenství nerozhodla. Mé dítě bylo chtěné a vytoužené, mé rozhodnutí mě bude bolet do konce života. Je mi líto, pokud se Vám díky mému příběhu udělalo špatně, to opravdu nebyl záměr.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.