| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hezký den,

tak už je to tady. Uvědomila jsem si, že se do konce února podávají přihlášky na VŠ. Loni jsem měla jen jednu přihlášku na Univerzitu Hradec Králové, obor sociální práce ve veřejné správě. Bohužel, přijali asi jen 28 studentů, na odvolání nepřijímali, takže jsem se s rozdílem jednoho bodu od posledního přijatého nedostala~n~
Teď přemýšlím, zda to zkusit znovu. Ráda bych měla více možností, proto i více přihlášek. Nemáte někdo tip na VŠ s podobným zaměřením? Baví mě sociologie, dělala jsem i přípravný ročník z humanitních věd a dost jsem se v tom našla, ale teď nějak tápu, bloumám po internetu a hledám. Třeba se zde najde někdo, kdo studuje něco podobného a poradí mi právě svojí školu. Jsem nervák a už teď je mi blbě z přijímaček. Nerada bych dělala TSP, ty mám za sebou a já nejsem matematik a je to pro mě hrob~f~ Všem díky a k případným přijímačkám přeji hodně štěstí~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.