| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no,nám také dr. dává termín očkování a hotovo,třeba x měsíců dopředu,když jsme tam byli na předchozím nebo tak.divné mi to fakt nepřijde..totéž kontroly,také mi přišla pozvánka na pětiletou..ne na narozeniny,ale také ne v mně příjemnou dobu. jednou za rok se to snad dá zvládnout,ne?

podle mě jsi rozhodnutá jít asi jinam a tahle ti evidentně nesedí,tak jdi~;).ale všude je něco..my kolikrát byli na zástupu i jiných a nepadla mi do oka ani jedna a že si je chválí.zrovna asi neměly paní dr. den a sestřičky zrovna tak..~d~. prostě,všude se najde něco.musíš se rozhodnout sama,co je pro tebe důležitější. zase tak často tam nechodíte,tak bych to až tak neřešila. my jsme tam např. skoro pořád a to je zase jiná situace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.