Přidat odpověď
mě to co popisuješ připadá jako za komunistů.prostě vám to nařídí a hotovo.dneska by měl být podle mě přístup jiný.všude kam člověk příjde je klient a podle toho by se k němu měli chovat.naše doktorka nám vždy jen řekne že třeba-kolem 3let se dělá porhlídka,tak ať si zavolám a dohodnu se kdy se nám to hodí a jde to opravdu kdykoliv-kromě doby určené pro nemocné,třeba když mimčo spí,tak můžete přijít i mimo poradnu a tak.prostě se normálně domluvíme a vycházíme si vstříc.máš právo si vybrat lékaře a ten má povinost s tebou jednat jako se svým klientem,na "západě by si tohle nikdo nedovolil",prostě by k takovému člověku nikdo nechodil.na druhou stranu,já bych se přes sms na soukromé číslo nedomlouvala,to mi příjde i trochu neslušný,třebas jí naštvala a dělá ti to naschvál...
nejlepší je volat,nebo rovnou osobně,a když by i tak byla nepříjemná(přestože s ní jednáš normálně slušně),tak bych asi neváhala a změnila..a srovnání s kadeřnicí,proč ne,dneska je bysnys všechno,i léčení.na soukromý klinice tě budou nosit na ramenech,protože si uvědomují,že s tebe mají peníze..
Předchozí