| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo a obecně mi přijde dobré, začít na té úrovni, která je trochu těžší, když to nejde, je kam jít, když to jde, je to vynikající. Když člověk rovnou začne na té nižší úrovni, tak nahoru už to prostupné moc není.
Nicméně i ta vyšší úroveň by podle mě měla být reálně zvládnutelná na víc let (nepřijde mi vhodné dávat dítě do běžné ZŠ, s tím, že se rovnou počítá s brzkým přechodem jinam). Jinak podle jednoho hodně dobrého výzkumů v Anglii byl výkon dětí s Downovým syndromem v běžných ZŠ v akademických dovednostech výrazně vyšší (o desítky procent), ale někdy tam děti byly osamělé...
Podle mě je ideální, když je ve škole prostředí rozrůzněné, když tam dítě s MR najde jak děti "tahouny" tak i děti na podobné úrovni, jako je ono samo. Jenže takovou školu aby pohledal :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.