... nejspíš "neměla den" (a ne, já nemám vždy
!), jen mě zaráží ta zvláštní náhoda, že zřejmě něměla den tehdy při té prohlídce, pak po skoro dvou letech při odpovídání na moji zprávu, a teď ani na telefonu. To těch špatných dnů má nějak hodně, ne? Nebo jsem se jen já do nich "náhodně" trefila?
Jasně že j ní nemusíme chodit. O změně taky uvažuji, ale nechchi/nechtěla jsem nic uspěchat...
Myslím že je výstižné, co výše napsalo pár lidí v podobném duchu - že je něco co mi na ní (už) nesedne, pojmenovat z toho můžu jen ty (zdánlivé( prkotiny, ale můj pocit dobrý není. Volám tam s obavami, jaká zas do toho telefonu bude a při představě té prohlídky se taky zrovna netěším. A to normálně taková nejsem.
Tak bych na ten pocit možná měla dát...
A nebojím se, že nikoho jiného nenajdeme, všechny ostatné doktory jsem si také úspěšně našla (jsou úplně normální, ale slušní a přitom schopní), tak by se to snad mělo podařit i tady. Samozřejmě že tu případnou "náhradnici" musím ještě trochu blíže prozkoumat a poznat... Aby to nebylo , jak tu někdo psal "z louže pod okap". Ale zatím se to tak nejeví... uvidíme. Každopádně dík!