Mouku můžeš přidávat během hnětení, zrovna tak vodu(mléko), pokud je těsto moc tuhé. I když přesně dodržuješ recept, tak je třeba přidat to či ono, záleží např. na kvalitě mouky. Během kynutí pekárna těsto ještě dvakrát protočí. Proč ho máš nechat ještě v klidu mimo pekárnu, to nevím. Já ho po ukončení programu vyndám, udělám z něj, co je potřeba a na plechu nechá ještě kynout 30-60 min.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.