Ahoj, poradte mi prosím, jak upéct mraženou sekanou? Zmrazila jsem namletou okořenenou šišku mletého masa, a teď přemýšlím, jestli ji před pečením nechat rozmrazit nebo ji rovnou frknout do trouby? Intuitivně bych řekla, že rovnou do trouby a péct pomalu pozvolna, ale radši se zeptám zkušených kuchařek. Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.