Sojko, asi máš pravdu. Já bych teda zrovna špatný zrak a nadváhu teda nepřirovnávala, přijde mi to naprosto nesrovnatelný. Brýle nenosím (i když jako dítě jsem je nosila hodně let, šilhala jsem /taky nic moc co se reakcí týče/), a asi je fakt, že brýle stačí na to, aby člověk dobře viděl. Já to zase vidím z pohledu toho, že sportuju a brýle by mi vadily a nesnesla bych čočky. Takže mi ta operace přijde jako dobrý nápad (z pohledu laika).
Nadváha a plastika je úplně mimo. Jedině třeba velký prsa, který způsobujou bolesti zad, apod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.