Tak dámy, to jste na mě byly docela hodný, to jsem nečekal.
Já vím, že je nefér srovnávat dvě ženský, co jsou devět roků od sebe, ono vůbec je nefér srovnávat dvě ženský, když jednu člověk zná se vším všudy a dlouho a do tý druhý je zamilovanej, žejo. Na druhou stranu to mám každej den před očima, jak jsou každá jiná, a neřek bych, že je to jenom věkem, spíš osobností. No ale to nebudu pitvat.
To Maťa,
že bych ji netahal od dětí, ale měl ji i se dvěma dětma, to je trefnej postřeh, dík
To Balbína,
doporučení ohledně firemních večírků s alkoholem je taky na místě, to pak mívám různý nápady
To ex.crypta,
no ona je ta kolegyně taková nestandardní normálně, mluví dost na férovku, už jsem si zvyk, ale nejdřív jsem chvílema koukal
To Japolka,
to s tím dělením starostí je přesný, dík.
To Ananta,
já nemyslím, že by přítelkyně byla nestabilní, to ona je. Ale na děti a buchty se nechystá, má velký kariérní plány, akorát jí k tomu chybí maličkost, ještě minimálně dva roky tý školy (teda při standardním tempu, při jejím tak čtyři), a pak přesvědčit vytouženýho zaměstnavatele o svých kvalitách. Já bych jí to přál, ale moc to nevidím.
Moc jste mi neporadily, ale ono co jinýho se dá poradit, než že se mám odmilovat a nikoho do toho netahat, já vim
A jsem příjemně překvapenej, jaká je tu vybraná společnost, žádný kecy o zajících, co nevědí nic o životě a o ženskejch. Tak díky, zas mizim.