| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To není o atraktivnosti, ale v přítomnosti TOHOTO chlapa jsi jak opilá, točí se ti hlava a děláš věci, které víš, že bys dělat neměla a děláš. A to znovu nepíšu o sexu, ale říkáš kraviny, chováš se divně, několikrát jsem se například ztratila v autě, cestou z práce, ač tamtudy jezdím denně~t~ Je fakt, že se mi můj druhý chlap moc líbí, to jo, ale taky si uvědomuji, že po světě (a někdy i dost blízko) běhají i mnohem atraktivnější chlapi a jsou mi naprosto volní.
Ale Pawllo, já tě nebudu přesvědčovat, protože to opravdu, opravdu nemůžeš vůbec nikdy pochopit, dokud jsi tento dost blbý stav nezažila na vlastní kůži. Spíš ti to závidím. Jen bys ses nemusela furt tvářit tak povýšeně, že ty co podlehnou jsou blbky, co moc čtou červenou knihovnu, nebo málo používají mozek, nebo vůbec - že prostě mají dost pitomé důvody pro nevěru~t~ Já pro ni nemám důvod žádný, já už se jen modlím, aby to nikdy neprasklo a nikomu neublížilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.