já to vnímám stejně, dcera si můj čas dost vyžaduje a já ji ho dávám, proto se snažím pro sebe urvat si aspoň část denně abych mohla také já relaxovat, protože jinak se věnuji plně jí. Přidat k tomu druhé dítě, budu muset ošidit čas strávený s dcerou a to ona by nesla dost trpce a já bych měla špatný pocit,že si přece můžu zrušit svůj volný čas abych ho poskytla oběma dětem, pak zase ale já nebudu šťastná protože nebudu mít čas na koníčky a ani obě děti nebudou mít dost mé pozornosti. Roztrhnout se prostě nemůžu. Tak volím nejschůdnější cestu,jedno dítě, čas na něj i na sebe,přiměřené množství peněz.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.