| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

On ale neví, že jsem zamilovaná, nejsem hulvát, abych mu řekla:"hele, s tebou to jde, ale od té doby, co jsem nechtěně zavadila vlasama o toho vtipnýho produkčního, tak kdykoliv projde kolem, mám mokrý kalhotky"

Úroveň a takt v manželství znamená to, že z manžela neděláš paroháče verbálně, náznakem, skutkem, ničím. To, že se ti líbí Brad Pitt, je tvoje nedostatečnost, on za ní nemůže.

A obráceně.
Pokud uvidím, že se manžel nějak motá, zapomíná klíče a když volá Jaruška, podezřele koktá, ale zároveň se snaží být ke mně pozornej a nedělá žádný manévry, budu se snažit mu tu jeho "zamilovanost" ulehčit tím, že já budu dobrá.

Jak je ten Viewegh zprofanovanej, tak situace(Báječná léta pod psa), kdy se manželka snaží rozptýlit manžela, tím že brnkne jeho jugoslávské kozatici, to je příklad esence manželské lásky. A nikdy si literární hrdinové nepovídali o tom, že on by chtěl souložit s nějakou Mirjanou z Puly, naopak.

Monty, já tu mluvím o léty prověřeném vztahu, kde to funguje ve všech směrech včetně sexu.

Ty tu vystupuješ s tím, že vůlí ovládneš svou myšlenku rp., že cozoložství v srdci je hřích, vzpamatuj se.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.