Objednávala jsem dříve přes TETU drogerii, fotky docela ušly, ale jednou semi stalo že mi přišly fotky dvakrát, byly objednané přes net. V drogerii se mi zdálo že je to drahé, ale myslela jsem že jsem už prošvihla akci, která měla být tak jsem to neřešila no a doma zhistila že všechny fotografie jsou dvakrát, reklamovala jsem fotky přes fotolab, který to tenkrát dělal no a neúspěšně, od té doby objednávám přes Happy foto kde mailem vše potvrzuju a mám v ruce důkaz že jsem si fokty objednala jen jednou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.