magrato to chápu nám taky uteče pes tak dvakrát do roka, jakmile se někde začne hárat fena prokouše plot a vezme roha, ale jdem ho hned hledat a uděláme opatření aby nezdrhnul. Ti psi o kterých píšu jsou ale po vsi denně ačkoliv tu máme taky vyhlášku lidi to prostě ignorujou. Já mám ze psů velký respekt, vloni jsme šli se psem na vodítku a napadl ho velký německý ovčák - je pravda že majitel ho už zabezpečil natolik že znovu se to snad opakovat nebude, ale tehdy jsem měla kliku že ovčák šel po našem psovi a že manžel měl dceru na ramenou co by se stalo kdyby takové hovado skočilo po dceři která měla tak 12 kg nechci ani domýšlet
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.