Přidat odpověď
Ja mam parni troubu 4 roky. Manzel si ji vynutil, ja byla nastvana, nebot tehdy stala cca 50 tis. Manual byl na me velmi slozity, nejsem technicky typ a tak jsem celou dobu, par let vyuzivala jen klasicke funkce trouby. Nedavno jsem se dokopala k tomu a zacala jsem v teto troube pomalu experimentovat. Jidlo z parni trouby je jine. Kdo je zvykly na klasicke stravovani ,tomu asi moc chutnat nebude. My takove to jidlo z pary muzeme jen obcas, kazdy den bychom to asi nevydrzeli. Ale oblibila jsem si vareni ryze v pare, vareni domaciho knedliku v pare, nedavno jsme vyzkouseli program Americke brambory, ty taky nebyly spatne. Porad postupne zkousim s manualem dalsi a dalsi programy. Treba peceni veproveho dle jejich programu se nam vubec neosvedcilo, program trva pres 3 hodiny a maso je i tak docela tuhe. V horkovzdusne troube by bylo za hodinu hotove. Tak asi tak...Budu taky rada, kdyz nekdo napise sve zkusenosti, rada se poucim.
Předchozí