jééé
no to joo. vim, jak mi přišlo hezké se s kamarádem bavit o látkových plenách.
u naší mudry je to ovšem jiné. pokaždé na mě kouká jak na mimoně, že látkuju a nahlas se diví. už dvakrát jsem jí vysvětlovala co je to snappi sponka a ať holka příjde v čemkoliv, tak se diví, že takové pleny ještě neviděla. Jen sestřička je chápavá a prohlíží si to s obdivem. To jsem snad jediná kdo u ní látkuje? (ostatní látkující kamarádky chodí jinam). Takže k doktorce látkujem vždy. Narozdíl od prvního dítěte - tomu jsem dávala k mudr jednorázovku a pak se potýkala s klasickým jednorázovkovým problémem - přebalit a vyhodit nevyužitou plínu když je tam "jen" učůrnuto a nebo ho v tom nechat ? ( když doma chci zas dát látku) ... Viděla jsem že některé maminky to stejně neřeší a dají dítěti klidně tu nasáklou...tak já radši přebalím. s látkovkama je mi to jedno. (navíc se mi nikdy nestalo že by se v látce dítě pokadilo a mělo to až mezi lopatkama. s jednorázovkou je to tak skoro pokaždé. a pamatuju že byl docela nepříjemný pohled na to,jak v čekárně mamina vlhčeným ubrouskem honila kakání snad po celém přebalováku a pak neměla dítěti co dát na sebe). Prostě látkuju, tak i u doktorky ! není na tom nic špatného. jsem pyšná na to, že balím své dítko do textilu a né do chemické sloučeniny