Upřímně, je mi úplně jedno, co si povídá s kamarády či kamarádkami a nijak po tom nepátrám.
A kdyby mě někdo cizí poslouchal dneska v sauně, jak si povídám s kamarádkou, nejspíš by usoudil, že se nejen chci rozvést, ale také vydědit obě děti a nejlépe je pro jistotu rovnou oddělat.
Navzdory tomu své děti i svého partnera opravdu miluji a záleží mi na nich. Jen prostě někudy musí ven ten přetlak tísíce maličkostí, které by jinak umořili nejen osla ...
Takže ať si klidně stěžuje, třeba i kamarádkám, pokud ovšem při tom stěžování nepocítí touhu "třít sliznice" ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.