Zdravím. Často jsem se tu zmiňovala, že mě už více jak dva roky trápí záněty dutin, téměř stabilní zelené až hnisavé rýmy. Přeléčená jsem asi vším, co bylo kde k dispozici, co kde vyzjistila moje dr. ORL... ATB, Ribomunyl... Poslední štace dr. byla třítýdenní léčba Klacidem 500 mg, efekt ani nevím - myslím, že nula od nuly pošla. Na nedávné poslední návštěvě ORL mi dr. říkala, že poslední, co by mi mohla poradit je používat dál sprej do nosu Avamys a že pokud by mi nebylo líto peněz, tak bych si mohla průplachy nosu zlehčit pořízením RHINO HORNU a dala mi k tomu "kopici" různých lékařských osvědčení... že konvičku roky rokoucí používají jogíni a teď je to novinka vyráběná ve velkém. A už jsem u toho, co vlastně chci napsat. Koupila jsem si ji -stála vcelku pakatel asi 260 Kč ve srovnání s tím, co stojí spreje do nosu s mořskýma vodama... a hlavně můžete používat litou Vincentku a nebo je u toho odměrka na sůl a lze používat normální vodu s onou dávkou normální kuchyňské mořské soli. Já zatím dávám Vincentku a musím s radostí říct, že už víc jak týden nemám zelenou rýmu! Dnes je to první den, kdy když už něco odsmrkávám, tak čiré
![~z~](/g/s/25.gif)
Doufám, že to tímto nezakřiknu, ale SNAD! konečně nebudu mít pořád záněty dutin... A hlavně když si vezmu, že jeden sprej Physiomeru stojí skoro 200 Kč a při pořádném prolití dutin vám vydrží tak 2 dny... A hlavně jsem hrozně mile překvapená tím, jak jednoduché a málo nepříjemné je to prolití tou konvičkou Rhino Horn.
Podotýkám, že mi vůbec nejde o dělání reklamy tomuhle výrobku kvůli značce nebo tak, ale spíš si říkám, že by se to mohlo některým s podobnými problémy jako mám já hodit. Za spreje do nosu typu Physiomer atd. jsem za poslední 3 roky vyházela tisíce, když jsem si nechtěla do dutin natahovat všelijak slanou teplou vodu z hrníčku