Jak ja ti to zavidim, ja jsem chtela bejt se vsema svejma platonakama kamradka a oni vzdycky chteli ten sex. Takze jsem si pokazde musela projit tu nejvetsi tryzen, ze uz nikdy ach nikdy je nuvidim. Jak ja bych si prala ty nocni hlubokomyslny smsky, a ono nic. A pritom ja jsem kus jedine svymi devadesati kily, krome toho nenosim prsa, ale dziny a delam vetsinu veci jako chlap, tak proc se se mnou zadnej muj idol nechtel nikdy kamaradit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.