| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mispulko, to záleží na každé ordinaci, někde objednávají (a tedy určitě ne dva měsíce dopředu, čekala bych tak 2 týdny), někde se chodí bez objednání. U mojí gynekoložky se objednávají jen těhotné, pro ty je vyhrazený jeden den v týdnu a chodí na pravidelné kontroly. Ostatní dny má od 7.30 do 8.hodin výtěry a od 8.hodin normálně ordinuje, neobjednávám se, jen přijdu, čekám většinou kolem 10-20 minut...

A jinak si také myslím, že pokud je Ti 16 let, tak by asi stálo za to se už rovnou někde zaregistrovat ~x~
A určitě nemusíš s maminout. Pokud máš nějakou blízkou kamarádku, se kterou si o tutom můžeš povídat, tak se zeptej, kam chodí ona, třeba Ti poradí nějakou hodnou paní doktorku nebo pana doktora a můžete tam jít spolu.

Jinak mi to úplně připomnělo moje začátky na gynekologii. Nás v 8. třídě všechny holky omluvily z vyučování a nahnaly na gynekologii, tedy přesněji všechny krom těch, co zrovna menstruovaly (byly jsme dvě a jedna z nich bohužel já). Ještě teď cítím ten stud, který jsem cítila, když se nás tehdy před celým zbytem třídy (před všemi kluky) paní učitelka zeptala, proč my jsme na prohlídku nešly...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.