Ahoj maminky, moc vás prosím o radu. Za 3 měsíce čekáme příchod druhého mimina a syn bude mít 22 měsíců. Sice chodí ale taky se rád vozí a na žádné dlouhé štreky rozhodně ještě nění. Můžete mi prosím poradit jak to řešit? Jsem nadšená z BUGGYPOD ale vypadá to, že nepasuje na náš kočár Chicco Tour 4 :-( a do skate se mi taky moc nechce, jak říkám - syn je prostě vozící typ. Nemáte prosím nějaké tipy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.