| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já měla s mámou z můj život vztah od velmi pozitivního po problematický, jeden čas jsme spolu skoro rok nemluvily a vím, že pak bylo těžké nějak začít... Ale když není ani na jedné straně zloba (naštvání) tak to jde, já musela právě počkat až máma vychladne, situace se vstřebá a pak jsme zase pomalu začaly...
Mluvím s ní o všem, v nejistých situacích jsou ideální témata -děti, jídlo, chlapi, kamarádky a jejich děti. Dneska jsem s ní mluvila asi půl hodiny a postěžovala jsem si na "křivdy" co mi tropí manželovi rodiče, probrali jsme děti v rodině, segry ex-manžela, prostě všechno. Zeptat se na recept/radu (praní, úklid) je určitě dobrý neutrální začátek hovoru..
Jo a neboj se trochu si postěžovat, ono většinou každého aspoň trochu zajímá co trápí druhého - když nechci mluvit s tchyní, říkám jí jak jsme spokojená a že nemáme problémy a starosti - rázem je po hovoru ;-)
Drzím palce ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.