| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak řeším takové menší dilema. Bylo mi hodně doporučeno vybrat si místo Táborské porodnice porodku v Benešově. Také mi PA vyprávěla o porodu v Příbrami...
A teda Příbram se mi jeví jako úplně nejlepší...ale:
do Benešova to mám 30 minut, zatímco do Příbrami 60 minut. Vezmu-li v potaz, že termín mám koncem února a je velká šance sněhu a ledu, bude i stav silnice do Benešova výrazně lepší, než do Příbrami.

A tak by mě zajímalo, jestli jste některá rodila v Benešově a jak to probíhalo? Měly jste zaplacený nadstandartní porodní pokoj s využitím alternativních poloh a nebo jste rodily v "neplacené části"? Mám reference, že nadstandartní pokoj je opravdu super, ale nejsem si jistá, zda na něj budou finance. Tím pádem by nakonec porod asi zkončil tak jako tak na klasickém sále. Nevím, jak to tam vypadá, chceme se tam jet podívat, každopádně by mě zajímaly zkušenosti přímo od vás.
Díky moc!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.