hele to mi před lety radila kamoška, páč její mama delala ve skolni jidelně. Ale pišu, tak jak mi ho dala ona. Vyjímečně mi moc chutná, jinak rizota, ala bílé cosi fakt nemusím
Takže osmahnout cibulku do zlatava a s ni mlete maso(kdyz pokrajis na pidi kousky kure, tak to taky projde, ze jo
), okořenit - sul nebo podravka - posypat cervenou sladkou paprikou a zalit trochu vodou. Hodis k tomu nakrajenou cervenou papriku, hrasek (ja tam male hazu i kukurici, protoze ji miluje) a nechas dusit. Ono to pusti jeste vodu i z te zeleniny. Nenechavam to vydusit cely, obcas, kdyz se mi to zda malo cerveny, tak tam hodim trochu kecupu
No a pak ho cely sezeres
ne vazne, mala ho miluje, ji to i panska cast domu a kdyz neco zachranim, tak zamrazim pro horsi casy a jestli ho budes dnes delat, tak mi hod adresu a ja prijdu na obed