nečetla jsem ostatní, ale já dělám takto: dám osmažit cibulku, na to kousky masa - klidně i vařený, opeču. Dám na to rýži /propláchlou, okapanou/ a na tom tuku ještě promíchám. Pak teprve podleju, přidám mraženej hrášek nebo třeba skleničku leča- to je moc dobrý a míchám na tom sporáku, dokud se to pěkně netáhne /musí to být takový šlemovitý/. Pak odstavím, dám do trouby dodělat. Mám ráda mokrý rizoto. Jinak rýže musí být hodně škrobovitá, nejlepší je italská kulatá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.