Aachje, já ho dělám taky nejčastěji z výpeku.Promytou rýži(tak 3-4 sáčky),neuvařenou hodím do toho výpeku, přihodím nějakou zeleninu, co dům dal, oberu zbylé maso a podleju vodou aby rýže byla ponořená.peču celý dohromady, dokud není rýže měkká..pokud chceš červený, přihoď červenou papriku.a jestli chceš aby to bylo vlhčí, tak do toho zamíchej sýr nebo nivu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.