| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak cim bych zacala...ja osobne jsem si poridila kocku...protoze uz kocoura mam a nechala jsem ji oplodni aby mela kotata..narodili se nam dva kluk a holka..kluk byl takovy mazlivy a pritulnejsi a rychleji si zvykl chodit na zachod a jist normalni jido..zatim co holka byla vsechno nicila a vubec se nemazlila a jeste do ted ji musi kocka kojit aby vudec prezila a to uz ma mesice...ja bych vam teda asi dopurucila kluka...akorat ho potom musite nechat vykastrovat protoze strika a to hrozdne smrdi..a byt vama tak ho nebo ju nepoustim vubec ven mximalne na viditko protoze by se taky nemusela vratit bud by ji nekdo ukradl protoze o tuto rasu ma velice hodne lidi zajem a nebo by vam sama utekla..bud ji pustte na balkon nebo na to voditko jak jsem uz psala...take mohou z venku prisest se stykem s jinyma kockama blechy nebo klistata..ale toto rozhodnuti je jen na vas..~:-D~:-DPs:kocka je taky super..~:-D~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.