Markét, já jsem uvažovala o VOŠ a pak jsem raději zvolila VŠ. Zvládnout při dvou malých dětech se to dá, ale chce to lepší organizaci času a podporu rodiny. Chodím se učit k rodičům, seminárky píšu po nocích, domácnost dost flákám, vařím tak 3x do týdne, na víc není čas. Ale za stejnou dobu, jakou trvá studium VOŠ budu Bc. a pak můžu pokračovat na Ing., to je určitě lepší perspektiva.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.