Ahoj holky,
Tak jsem také narazila na tyto stránky a jsem ráda, že někdo má stejné problémy jako já/my. S manželem se tak nějak snažíme od svatby (srpen 04). Zatím jsme tomu nechávali volný průběh a počítali s tím, že k ovulaci dochází cca těch 14 dní před další menstruací. No zatím jsem neotěhotněla a mám pocit, že něco není v pořádku. Manžel to nese statečně, ale při každé mojí menstruaci je zklamaný. Už by to mimi také hrozně chtěl !
Tento měsíc jsem začala měřit teplotu, sledovat hlen… však to všechny znáte. Teď čekám kdy proběhne ovulace a jestli vůbec. A po novém roce jdu za svoji gynekoložkou a uvidím co mi řekne. V případě, že řekne, že je ještě brzy něco s tím dělat tak si určitě najdu jinou/jiného, protože tyhle řeči od lékařů, když je na tom člověk po psychické stránce tak blbě, mu moc nepomohou.
No ještě vám všem napíšu, co mě drží celkem v pohodě. V práci minulý rok porodila kolegyně ve věku 38 let zdravou holčičku – její první! A prý bez problémů. A půl roku na to další kolegyně 35 let, ta se tedy musela více jak půl roku snažit, ale vyšlo to. Takže já (zatím) neztrácím naději.
Mějte se Jitka
Předchozí