dobrý den, chápu Vaši obavu fotit s fotografem. pokud nenajdete vhodnou fotografku můžete se podívat na moje portfolio ... s focením těhulek, dětí, a rodiny mam bohaté zkušenosti. ( u focení si klient může vzít sebou i kamarádku / přítele pro lepší pocit bezpečí )
focení obvykle probíhá u mne ve studiu ( připadne u zákazníka doma nebo v exteriéru ) focení ve studiu trvá cca. 2 hodiny ( dle náročnosti ) a cena se pohybuje cca. kolem 2500,- Kč u focení u zákazníka nebo v exteriéru se cena domlouvá individuálně.
pro dojednání termínu a další detaily mi můžete zavolat a domluvíme se. děkuji za Váš čas Miloš Vatrt http://www.milosvatrt.com/portfolio-family.htm
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.