| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Keiko, naše první třída také děs. Denní příprava až několik hodin. S každým jsem musela psát zvlášť, protože samostatně nepracovali. A není divu, večer byli z družiny a sportovních kroužků unavení, z práce jsem chodila až po sedmé, pracovali jsme někdy až do deseti do noci. Musela jsem dát výpověď, protože se to nedalo zvládnout. Bohužel pí uč. se soustředila zejména na psaní a čtení se díky tomu docela dost zanedbalo. Těch úkolů i z angličtiny a prvouky! Nejvíc mě štvalo, když pí uč. vymyslela, že např. do druhého dne mají donést každý černé triko! Ono když člověk večer přijde z práce a má jet někam shánět blbý triko,to je fakt opruz. Víkendy jsme netrávili na chatě či výletch, ale nad úkoly.
Letos se paní učitelka trochu zlepšila, v pátek jim zadá všechny úkoly na další týden a vybírá je ve čtvrtek, tak si to rozložíme i na víkend. Denní příprava nám teď nezabere víc jak hodinu. Standík si píše úkoly sám, dokonce pak sám pomáhá Káje s matematikou. Já pomáhám při češtině, tu dělám s každým zvlášť. Prvouku se učíme dohromady. DO práce chodím na noc, takže už je to lepší.

Ivo, jestli to budeš číst, mám podezření na paní učitelku! Ona chce, aby každé dítě mělo od doktora potvrzenou nějakou diagnozu. Naléhá, že je Standa dysgrafik, i když spec. pedagožka to vylučuje. Naléhá i na ostatní rodiče. Mermomocí chce na základě diagnóz vypracovávat individuální plány..proč to dělá? Nemá za to náhodou nějaké přípatky? Navíc ty své diagnózy dětem sděluje veřejně před ostatními, kteří se pak dotyčnému posmívají.. je normální? Mám podezření, že prostě za takto označené děti bere víc peněz.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.