Přidat odpověď
Loro,
naše děti si skutečně hrají spolu...Buď dvojčata spolu nebo jedna z dvojčat se starší, ta druhá s mladší, ale prostě spolu, občas i všechny čtyři...
Ta moje nejstarší miluje společnost kohokoliv, takže to je ten typ, co hledá a má kamarády, kde to jen jde...v každé společnosti (třída, skaut, školka, sbor, flétnové soubory, děti mých kamarádek) má někoho nejradši, s kým se baví víc, ale snaží se vycházet se všemi a hodně se trápí, když to nejde...
Dvojčata, když jsou spolu, tak nikoho dalšího kromě starší ségry nepotřebujou...ale když jsou každá zvlášť, tak jim to nevadí. Každá má ve své třídě nějakou kamarádku, ale neberou to tak vážně jako ta nejstarší...kdyby byly ve třídě spolu, nejspíš by si nikoho dalšího do života nepustily a to mi přijde škoda...
Nejmladší holka je zase spíš jako ta nejstarší, má ráda společnost, ale není tak citlivá, když se s ní někdo neshodne....prostě ho nechá být a najde si někoho jiného...přesto ale je stejně nejradši s nejstarší ségrou...
A moje kamarádka má desetileté holky - dvojčata, dvojvaječná, člověk by podle podoby ani neřekl, že to jsou ségry....a ty si hrají výhradně spolu....výjimkou, kterou berou na milost, je právě moje nestarší holka (asi proto, že já a jejich mamka jsme kamarádky a často se vídáme) a pak některé holky ze skauta....to je totiž jediné místo, kde je každá z holek v jiné družince a tak jsou nucené být i s někým jiným...
Předchozí