Ahoj dámy, tak jsem opět tady. Oslava dopadla myslím, že velice dobře.Manžel se snažil a byl velice pozorný.Já se sevřeným žaludkem a děsem v očích aby nikdo nic nepoznal jsem dělala to samé. Fakt peklo. Jen tchýně a ta má ojakživa radar na naše neshody se ptala jestli se něco neděje.Samozřejmě, že ne jak ji ujistil manžel. Přeci nebude vykládat, že si užívá s kolegyní z práce. Nedostala jsem do sebe ani kousek jídla.Je mi blbě a asi si půjdu lehnout.Možná tak na 2hod usnu a pak zase budu čučet do zdi jako předchozí noci. Nevím jestli nezajít k doktorovi pro nějaké antidepresiva (se mi to nějak příčí ). Takže tak. Mějte se a držte palce Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.