| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bude mi třicet a začali jsme se s manželem snažit o dítě. Jenže jsem zjistila, že to mám v hlavě nějak pomotané. Děsím se těhotenství a uleví se mi, když se ujistím, že těhotná nejsem. Takhle kdyby mi někdo přinesl narozené dítě a teď je tvoje a postarej se o něj, to by pro mne byl ideální stav. Necítím nějakou ohromnou touhu po dítěti, spíše tak nějak rozumově i ze zdravotních důvodů jsme došli k závěru, že už je čas. Mým emocím trvá vždycky dost dlouho, než se projeví a myslím, že dítě budu mít ráda, až tu prostě bude, nejde mi to "dopředu", teď z toho mám spíše takový rozpačitý pocit. Ale zpět k těhotenství, přijde mi to jako devět měsíců hrůzy, různých potíží, na které si nemůžu vzít pořádné léky, protože by mohly ublížit dítěti a od ženy se čeká, že z toho bude štěstím bez sebe. Mám potíže ze zažívám, držím poměrně přísnou zdravotní dietu, ale i tak mám čas od času prudké křeče v břiše, na které zabírá jen koňská dávka Algifenu. Ten se v těhotenství brát nesmí. Je těhotenství o tom, vydržet to a děsit se, kdy přijdou bolesti a různé jiné zdravotní potíže? Zatím mi to tak připadá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.