| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ananto, už to moc přehodnocuješ. Proč bys neměla dělat dobře? To si piš, že děláš. Opravdu věřím tomu, že budeš skvělá máma. Ať to s případným partnerem dopadne jakkoliv. Přijdeš mi, že neřešíš kraviny, nejsi přehnaně úzkostná - prostě můj pravej opak ~;((:-). Byla bys matka do nepohody, co chodí s potomkem na akce.
Ty pochyby máme všechny. Já si přála velkou rodinu léta, chtěla jsem někam patřit. S dětma jsem to uměla, měla jsem praxi jako au-pair, ve školce.....myslela jsem si, že všechno vím a nic mě nepřekvapí (ha, ha, takové jsou nejhorší). A pěkně se v tom plácám, řeknu ti. Navzdory mým prognostikám. Především proto, že moc nezvládám vztahy, jsem nejistá, často konfliktní. A když mi syn v jeho 10 DNECH žuchnul na dřevěnou podlahu ze stolu, začala jsem o svých mateřských kompetencích vážně pochybovat. Dokonce jsem i zauvažovala o tom, že děti přesunu vedle k tchýni, aby byly v bezpečí a já za nima budu docházet ~t~. Tehdy jsem prožívala hrozný stavy, bylo to v šestinedělí, hormony v kombinaci s mou osobností udělaly zvlášní mix suicidálních nálad a k realizaci myšlenek nedošlo jen proto, že neumim dračí smyčku (nechodila jsem do skauta).
Pochyby jsou normální. Budou pořád. Ale všechny děláme, co můžeme. Stejně tak to budeš dělat i ty, až budeš pečovat o svého potomka. A budeš ho sakra milovat (v kombinaci s tím, že si budeš někdy představovat, co všechno bys mohla, kdybys ho neměla ~:-D). Stejně ale budeš vždycky vědět, že kdyby ses rozhodovala znovu, rozhodla by ses stejně. Je super být mámou, i když neschopnou ~:-D~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.