| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cau holky, Loonette, doufam ze uz se citis lip. Abys mi bublinku nenakazila :-). My jsme ted momentalne zdravi a tezce budujeme a bourame. Manzel se rozhodl izolovat venkovni zdi, takze jsme vcera sundali omitku v loznici vcetne drev, manza to zaizoloval a ja vytahovala hrebiky, protoze chceme prkynka recyklovat. Manza byl nastvanej, ze ho to bude zdrzovat a pridelavam mu tim praci, ale prijde mi bytelnejsi sadrokarton, kdyz pod nim budou prkynka. Vsude prachu a omitka je strasne tezka, tak to mame v pytlich a budem to vyhazovat po castech do popelnice.

Loonette cely vozovy park se nemenil. Dneska jsem jela s malym do skoly 2 ruzne cesty se staryma autobusama. Tahalo se za snurku, muselo se stoupnout na posledni schod, jinak se neotevrely dvere a i ja jsem si v busu pripadala jako obrik. Lidi co jsou 190 cm by museli mit urcite hlavu na stranu, protoze mi pripadal hrozne nizky. Maly vystupuje normalne za mnou, tak jsem z toho byla trosku na nervy, protoze z toho staryho busu kdyz clovek vystoupi, tak se za nim dvere hned zavrou, tak jsem mela strach, aby mi neodjel.

Divala jsem se na okna. Kovani Roto mam i v Cechach na baraku, jenze tady to jsou v podstate jen desky at uz okna ci dvere, bez profilu a jenom na to nalepi kolem dokola weather strip. Proste zadny technik do Kanady jeste nedorazil, aby nekomu tady poradil jak delat okna a nebo dorazil, ale nekde maka ve skladu. No a dovazet je z USA tak k tomu pricist dopravu a clo a jsem nekde na ukrutne castce. Na googlu jsem si vycetla, ze si lidi vozi drevena okna z Polska. Myslela jsem ze tu jsme 100 let za opicema, ale kdyz vidim ten vyber, tak to snizuju na 20 za. V USA sezenete vsechno, ale tady je to bidny vyber a predrazene ceny. No nebudu lamat veci pres koleno. Tady budou dvere oblepeny lepicim molitanem, ramy a diry utesneny montazni penou a vyzvejkanejma zvykackama, pak se to pretre a taky to bude nejakou dobu fungovat :-).

Venkovni rekonstrukce zatim nepokracuji. Manza dal contractorovi 3 tis cad, ze pry to dodelaji dalsi den a od te doby se neobjevili. Pry se jeden z nich zenil a vsichni s nim jeli do Dominican, tak uvidime, nikdo se tu od te doby neukazal, tak tam asi zustali nekde v teple. Venkovni zed jsme si provizorne utesnili sami, pac je - 20C a vnitrek jsme si taky dodelali, pac nam dosla trpelivost :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.