Když ono je to v mém okolí tak nějak normální, když mi bývalá tchýně chodila hlídat malou, tak jsem kolikrát našla nahoře na skříňi přejeto prstem (přeci jen trocha prachu tam byla, tak to bylo vidět), asi kontrolovala, kdy jsem naposledy vytírala
A ono když má někdo chlapa, jehož matka zamyká i obývák i ložnici, aby tam nevkročily vnoučata a neupadlo jim tam nedej bože smítko, tak se pak nedivte, že na to člověk abnormálně dbá, aby bylo uklizeno. Ona tchyně když k nám přijede, tak proleze celý barák včetně zahrady a kulny a zkontroluje, jak máme uklizeno..... To už z toho pak člověku i hrabe..... Mám kamarádku, k té když přijdu, tak mám co dělat, abych se vůbec dostala k sedačce, pak si taky musím odházet pár věcí, abych se měla kam posadit, ale ona se jen směje a vždycky říká, že už to tam znám. Je naprosto v pohodě a já ji mám strašně ráda a když chce žít v nepořádku a je jí tak dobře, no tak budiž ji to přáno. Nikoho nebudu přeci odsuzovat za to, jaký domov mu vyhovuje....Akorát ji trochu závidím manžela, když neuklidí on, neuklidí nikdo a jemu to tak taky vyhovuje