Já jsem velice váhala,ale nakonec jsem se rozhodla hodila jsem náušnice do lihu a domluvila se s paní doktorkou. V ordinaci jsem s Deniskou nebyla byla tam s ní babička. Trvalo to asi 5 minut a volali mě do ordinace.Když jsem Denisku uviděla s náušničkami,které ji trčeli s oušek tak jsem se rozplakala a mám pocit,že jsem plakala víc než ona. Moc jí to slušelo.Ouška měla bez problémů a absolutně toho nelituji.Určitě to není týrání neviňátek.Co očkování? Při očkování teda plakala víc.No však máte svůj rozum já jen nabídla svou zkušenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.