Naše děti mají v pokojíku zdi zelené v kombinaci s oranžovou a nábytek ve stejné zelené v kombiaci s bílou a žlutou a moc se mi to líbí. Klidně bych do žlutozelené šla ale jestli můžu doporučit vykašli se na primalex a zajdi si do nějakého velkého hobby marketu, kde ti namíchají barvu přesně takovou, jakou budeš chtít. Ono stačí o odstín jinak a už to vypadá divně. My jsme si vždycky míchali barvy sami a nikdy to nedopadlo přesně tak, jak jsem si představovala. Ale k dětem jsem právě měla velmi přesnou předtsavu, tak jsem ukecala manžela, že si ji necháme namíchaat a už ani on by do míchání doma nešel. Navíc například ta barva co máme my (z bauhausu) je mnohem kvalitnější než primalex. Mám na rajčeti pár fotek z doby, kdy jsme pokojík dodělali, tak jestli chceš, mrkni http://bledemodre.rajce.idnes.cz/Kubikuv_pokojicek/# ale pokojík je malý a velmi špatně se fotí. Jinak teď po skoro čytřech letech a navíc s dalším dítkem už je samozřejmě podstatně zabydlenější :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.