Přidat odpověď
to je fakt, já měla v pokoji koberec jako poslední, jinak nikde není a kočka mi sem schválně chodila blinkat. ono to není tak hrozné, prostě sebereš a přejedeš hadrem, ale pak mi tu nablinkal pes (německý ovčák) a koberec šel z domu. ale to jsou takové detaily, když vybereš klidnou kočku, nebude ti škrábat děti do krve jen tak a vynesení toho kočičího záchodu pokud se to dělá každý den trvá asi minutu a půl. my teda kočku jinde než v bytě mít nemůžeme, bydlíme v paneláku, ale nevidím to jako takový problém, ty kočky si zvyknou a náš se třeba venku i bojí, je plachý a zřejmě se mu něco nepěkného stalo než jsme si ho přivezli, takže on se ven nehrne ani když jedeme například na chatu. navíc ty s pp bývají dost přešlěchtěné - jak jsem psala přítel má ruskou modrou kočku a ta když vidí mouchu tak si jde očuchat, takže venku ti třeba vyleze na strom za ptáčkem a pak bude ječet že neví jak dolu a polezeš pro ní. a taky bych se bála, kdybych měla nějakou očividně šlechtěnou kočku, že jí venku někdo ukradne - přeci jen ty kočky jsou dost drahé a někdo by jí mohl chtít zadarmo.
Předchozí