| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to je fakt, já měla v pokoji koberec jako poslední, jinak nikde není a kočka mi sem schválně chodila blinkat. ono to není tak hrozné, prostě sebereš a přejedeš hadrem, ale pak mi tu nablinkal pes (německý ovčák) a koberec šel z domu. ale to jsou takové detaily, když vybereš klidnou kočku, nebude ti škrábat děti do krve jen tak a vynesení toho kočičího záchodu pokud se to dělá každý den trvá asi minutu a půl. my teda kočku jinde než v bytě mít nemůžeme, bydlíme v paneláku, ale nevidím to jako takový problém, ty kočky si zvyknou a náš se třeba venku i bojí, je plachý a zřejmě se mu něco nepěkného stalo než jsme si ho přivezli, takže on se ven nehrne ani když jedeme například na chatu. navíc ty s pp bývají dost přešlěchtěné - jak jsem psala přítel má ruskou modrou kočku a ta když vidí mouchu tak si jde očuchat, takže venku ti třeba vyleze na strom za ptáčkem a pak bude ječet že neví jak dolu a polezeš pro ní. a taky bych se bála, kdybych měla nějakou očividně šlechtěnou kočku, že jí venku někdo ukradne - přeci jen ty kočky jsou dost drahé a někdo by jí mohl chtít zadarmo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.