| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nano,
ja s necim takovym zkusenost mam.A reknu ti,ze pokud to nezazijes,nemas tuseni kolika nervy,slzami a sklamanim si projdes.Rikam ti dopredu,drz se zpatky.Ja jsem psychicky celkem silny clovek a slzy v mem zivote nejsou vitane (pokud nejde o umrti).
Pred nekolika lety jsem se seznamila s mym nynejsim pritelem.Byl zenaty a my jsme byli jen kamaradi.Chtel se rozvadet,ale s tim rozdilem,ze nemel zadnou jinou,proste se ve vztahu necitil dobre,zena mu tajila penize a delala veci za zady.... S tim me ale tehdy zatezoval jen jako kamosku,ze jsme pokecali.I pres vsechny problemy co meli,ji nepomlouval ani nenadaval.Proste to bral jak to je.Rozdil byl v tom,ze ona mela ucetni firmu a on restauraci,takze rozvod se tahal kvuli financnimu vyporadani.Asi po roku co jsme se znali a on uz byl v rozvodovem rizeni a bydlel jinde jsme se zacali blize stykat.Nikdy mi ale nebil do hlavy kliny,ze uz se rozvadi a ze co vsechno skonci a v cem se zlepsi.Ja jsem tehdy odjela pracovne do Irska a v kontaktu jsme spolu byli jen pres mobil.Trvalo vice,nez rok,nez se pravoplatne rozvedl a vse si v hlave ujasnil.V tom roce se jeste vyskytly neake naznaky,ze manzelstvi by se dalo zachranit.Deti spolu nemeli.O vsem jsem vedela kdyz jsem byla v Irsku a nedokazes si predstavit tu bezmoc kdyz nemuzes nic delat,promluvit si.... Nakonec tehdy jeste ,,ulet,, asi po roce od podani zadosti o rozvod zjistil,ze pokud se nezacne jednat hned,muze to trvat i mnohem dele.Proto si vzal z pronajateho bytu sve osobni veci,sel za notarem a udelal vsechny kroky k tomu,aby ,,spalil mosty,, Prodal svou restauraci,podepsal,ze se vzdava vlastnickeho prava na vlastnictvi bytu,auta a dalsich veci.Do toho se vlozila samozrejme i pritelova rodina,protoze pritel ma 37 a ja 24 let.Znali jsme se 2 roky.Dva roky jsme spolu chodili jen na kafe a na obedy.To nam sice nikdo neveril,ale bylo to tak a at si kazdy mysli co chce.Pres vsechny napory udelal proste to co citil,ze ma udelat...Prijel za mnou do Irska,naprosto psychicky vycerpany a s pocitem,ze se vzdal vseho,co si 5 let budoval.
Pokud ti tvuj milenec rika,jak se bude rozvadet a co vse udela,neposlouchej.Ver jen vecem,ktere vidis.Ma vice pritelkyn????Utikej od neho,nebo zazijes bolesti jeste mnohem vice.Abych ti blize popsala pocity a situace jake jsem ja prozivala,potrebovala bych napsat malou knihu.I potom,co prijel do Irska,nebyla jsem si jista,jestli je opravdu nas vztah to co bude fungovat,prozila jsem hodne bolesti a mela jsem strach.Porad jsem ale vedela,ze se mnou mluvil na rovinu co se deje a co se nedeje.Po jeho prijezdu do Irska jsem to tedy brala spise s rezervou,nikdy se ke me mechoval spatne,umyslne mi neublizil,porad jsme si meli o cem povidat,tak jsem si rikala,prisel skoro o vse a ve me ma duveru,tak mu pomuzu,nez se postavi na vlastni nohy a pak...dej se vule bozi.A ted jsme spolu 4 roky,mame spolu krasnou dceru a jsme spolu stastni.. tuk tuk.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.