On je problém, že ji napadá jen slovně, rukou na ni ještě nesáhl, on zbitím jen vyhrožuje. Selský rozum mi říká, že si tohle prostě k těhotný ženě nemůže dovolovat (snad nějaký lidský práva by měly být daný ze zákona, ne?). Na druhou stranu ze všech stran slýchám - dokud útočník oběť fyzicky nenapadne, policie nemůže zasáhnout. Já mám teda pocit, že by zasahovat mohla a v zákonech by to taky nějak být mohlo, akorát netuším jak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.