Přesně v takovém manželsví žiju. A po 14ti letech tohoto života jsem dospěla k závěru, že to je život na houbec. Je mi jedno,jestli má milenku, nebo mluví pravdu. Na druhou stranu - děti ho milují a když je doma, je dobrý táta. Takže - když mi do života vstoupil někdo, s kým je mi fajn akdo ve mě vidí víc než hospodyni, tak jsme se dlouho nebránila. A výsledek? Já jsme spokojená, manžel je spokojený (mívala jsem deprese, bolesti hlavy atd. a teď jsou fuč) a děti taky.
Dle našich zvyklostí jsem mrcha. Já dodávám, že spokojená mrcha.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.